Skip to main content
Financieren vanaf € 50.000,00 | Tot 90% Loan-To-Cost

Financiering

Financiering

Vooraf bevestiging

Snelle doorlooptijden

99% succesvol

Scherp & passend financieren

Voor zowel bedrijfsfinancieringen als vastgoed financieringen verzorgt DEKKER Vastgoed & Financiering het gehele proces. Dit betekent verzamelen van de benodigde informatie & stukken, maken van de kredietaanvraag en het onderhandelen over de voorwaarden met de financier. Door de jarenlange ervaring en kennis van de financiële markten weet DEKKER Vastgoed & Financiering de beste offerte voor haar klanten te bewerkstelligen. De klanten profiteren ook nog eens optimaal van de scherpe (inkoop) afspraken die Dekker Vastgoed & Financiering heeft met de verschillende financiers.

Financiering door particuliere investeerders

Naast deze reguliere financieringen beschikt DEKKER Vastgoed & Financiering ook over mogelijkheden om financieringen door particuliere investeerders aan te bieden. Deze relaties hebben specifieke gebieden waarin zij willen investeren met aparte voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan Sale-and-leaseback constructies. Dit kan een goed alternatief zijn als een normale financiering (tijdelijk) niet mogelijk is.

Diepgaande kennis van de vastgoedmarkt

Door onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt én onze unieke toegang tot een breed scala aan geldverstrekkers, in binnen- en buitenland, ontvangt u een aanbod op maat tegen een scherp tarief. Ook bij de geldverstrekker van uw voorkeur. Juist deze vrijheid geeft u de zekerheid van de best passende financiering! Dat maakt het mogelijk om voor uw financieringsbehoefte een unieke combinatie te maken van verschillende soorten producten bij meerdere geldverstrekkers. Dit betekent een hogere slagingskans met betere passende voorwaarden van uw financieringsaanvragen!

Behaal mooie rendementen

Financiering beleggingspand

Investeer in vastgoed en koop een pand voor de verhuur. Met 20% eigen geld kunnen wij voor u een bancaire vastgoed hypotheek voor aankoop van een beleggingspand verzorgen. Ons kantoor verzorgd van begin tot eind het gehele proces van de gevraagde financiering. Wij zorgen dan ook dat u door kunt gaan met uw activiteiten én kunt profiteren van onze goede afspraken met grote gedegen en solide partijen die dit graag willen financieren.

Wij verzorgen jaarlijks honderden financieringen voor (toekomstige) vastgoedeigenaren. Ook voor particulieren die voor de aankoop van hun eerste beleggingspand staan.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?