Skip to main content
Financieren vanaf € 50.000,00 | Tot 90% Loan-To-Cost

Ons verhaal

Dekker Vastgoed & Financiering is ontstaan uit Credion Groningen, gevestigd aan de Oude Boteringestraat in Groningen. Dit kantoor was één van de oudste zelfstandige kantoren van de landelijke franchise formule Credion. Deze formule bemiddelt, regelt en verzorgt het krediet voor ondernemers. Na een overname van het kantoor in 2007 en ruim 10 jaar onderdeel te hebben uitgemaakt van deze organisatie, werd het op 1 september 2011 tijd om de naam te wijzigen en volledig onder eigen naam door te gaan met de in de jaren opgebouwde bedrijfsactiviteiten.

De naam Dekker Vastgoed & Financiering past veel beter bij alle werkzaamheden die wij voor onze grote hoeveelheid klanten uitvoeren. Het eerste gebied waarop wij actief zijn is het doorlichten van, herstructureren en het van A tot Z regelen van de bedrijfsfinancieringen van ondernemers. Dit om ervoor te zorgen dat zij weer op de best mogelijke manier zijn gefinancierd met de beste voorwaarden én tegen zo gunstig mogelijke tarieven. Om dit te kunnen garanderen liggen er duidelijke afspraken tussen de vele financiers die actief zijn op deze markt plus onze kennis van deze complexe materie.

De tweede activiteit is in de loop der jaren steeds meer voorgekomen in onze praktijk, namelijk het financieren van verhuurd onroerend goed voor (particuliere) beleggers en handelaren. Ook dit traject kan door u volledig worden uitbesteed aan ons kantoor. Dan verzorgen wij van begin tot eind het gehele proces van de gevraagde financiering. Wij zorgen dan ook dat u door kunt gaan met uw activiteiten én kunt profiteren van onze goede afspraken met grote gedegen en solide partijen die dit graag willen financieren.

Door het financieren van verhuurd onroerend goed kwamen wij steeds vaker in aanraking met de vraag of wij ook aan- en verkopers van verhuurd onroerend goed bij elkaar konden brengen. Wij beschikken door onze ruim 10 jaar lange ervaring in het (verhuurd) onroerend goed dan ook over een groot netwerk van geïnteresseerde kopers en verkopers. Dus was het bemiddelen tussen deze twee partijen in het (verhuurd) onroerend goed dan ook een logische uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten.

Al met al heeft dit geleid tot de nieuwe naam Dekker Vastgoed & Financiering.

Bekijk op Linkedin